onsdag 3 februari 2010

I'm the worrying kind

I dag har varit en måste-göra-dag. Måste slänga ut den där grädden i kylskåpet. Måste laga fiskekakorna innan de går ut (helt OK, som stekta fiskbullar fast godare). Måste rensa bland gamla tidningar (hittade en lång artikel om Neil Gaiman, score!). Måste in till skolan och hämta uppsatsen. Måste rätta den igen (fast inte gjort det). Måste lämna in gamla kursböcker på Campusbutiken så jag kan tjäna pengar på dem. Måste hämta paket i Abrahamsberg.

Men jag hann inte med blodprov. Tydligen har jag lågt blodvärde. Googlade så klart och blev paranoid. ANEMI låter så hemskt. Måste vara alla vampyrfilmer/böcker/serier! Vid förra sekelskiftet så drabbades många av anemi och det fick reaktioner i litteraturen med diverse vampyrmotiv. Bland annat Dracula skrevs då. Kan också vara en reaktion på den ökade spridningen av syfilis. Jepp. Dagens faktabubla.

Har kommit på en sak till mina tomma, vita väggar i lägenheten. Fick hem Penguins samling med 100 vykort med klassiska bokomslag i dag. Man kanske kan rama in dem och hänga upp. Inte allihopa så klart, men de finaste. Kanske i over-sized ramar. Helt klart något att klura på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar