tisdag 30 juni 2009

Don't get cranky, get even

Hittills har jag inte haft sådan jobbångest den här veckan. Tror att den börjar gå över nu när jobbet har blivit lite mer rutin. Man blir ju så bortskämd av att bara plugga, man har ju ett ganska fritt schema (förutom att man måste ta med allt jobb hem och aldrig kan känna sig ledig förstås). Eller så är det så att eftermiddagspass fungerar bättre för mig, även om jag inte tror det.

Fördelen med att börja klockan ett är att man kan sitta och kolla på A Love Song for Bobby Long på SVT till halv tre på natten. Jepp. Nackdelen är att även om man teoretiskt sätt har tid att sova länge på morgonen så gör man inte det för att det är 1.) varmt och 2.) varmt och soligt. Men jag klagar inte! Det finns någon slags tabu mot att klaga på vädret i Sverige. Man får världens blickar när man gör det, helt sjukt. Folk vill typ mörda en. Det är vad som hände med folk som bara får ett begränsat antal timmar sol per år. They get cranky.

1 kommentar:

  1. haha ,, de e faktiskt riktigt sant. ligger nästan en förbannelse över att klaga på vädret. Känns som om man klagar så blire regn! /jenny

    SvaraRadera